MTC 2013 – Hé jij daar, jij komt toch ook op 13,14,15 september?

Uit de voorinschrijving is gebleken dat er gelukkig heel veel teams zijn die graag met ons komende september ons 25e jarig jubileum willen vieren. Hier zijn wij heel erg blij en ook wel een beetje trots op. We gaan dus alles op alles zetten om jullie komende september (13,14,15 september) een onvergetelijk weekend te bezorgen.

Nu wij een indicatie hebben van hoeveel deelnemers en teams er mee gaan doen kunnen wij binnenkort daadwerkelijk starten met de voorbereiding en organisatie van dit evenement. Zoals gebruikelijk zullen jullie hiervoor in het voorjaar weer de voorinformatie-boekjes ontvangen waarin het programma voor het evenement wordt opgenomen ook zal de informatie op de website terug te lezen zijn.

Mochten jullie voor die tijd vragen/ ideeën/ suggesties hebben over het programma of het weekend dan kunnen jullie ons mailen via het contactformulier , via facebook of twitter kan natuurlijk ook.