MTC 2013 ZEER GESLAAGD, ALLEMAAL BEDANKT

Bij deze willen wij alle deelnemers van de 39 teams die zich hebben ingeschreven hartelijk bedanken voor hun deelname aan de 25e editie van de Merwede Trinity Cup. Wij vonden het een groot succes en hopelijk hebben jullie net zo genoten als de organisatie en komen jullie massaal terug bij de volgende editie van de MTC op 19,20 en 21 september 2014.

Mochten jullie nog geweldige leuke ideeën hebben om de MTC nog aantrekkelijker te maken dan horen wij dit graag. Je zou ons in ieder geval een groot plezier doen door binnen je eigen admiraliteit ons evenement onder de aandacht te brengen zodat we voor volgend jaar op nog meer deelnemende teams kunnen rekenen. Verder zal volgend jaar het kampeerterrein ook weer direct naast de feesttent zitten zodat jullie deelnemers niet meer het hele end naar het kampterrein hoeven te lopen.

Uiteraard  blijven we jullie op de hoogte houden via deze website, facebook en twitter.

Tot volgend jaar.