3o jaar roeien op het Merwedekanaal

Al 30 jaar houdt de Merwede Trinity Cup roeiwedstrijden voor scoutingleden op het Merwedekanaal in Utrecht. Een jaarlijks evenement waar vele waterscouts van 16 jaar en ouder vanuit het hele land aan meedoen. ieder jaar is het weer een groot feest zowel op het water als naast het water, want dat de MTC meer is dan alleen roeien is inmiddels wel bekend.

Komend jaar van 14-16 september is dan ook de 30e editie, de voorbereiding zijn al in volle gangen en het beloofd een nog feestelijker editie te worden dan anders. Mede dankzij de enorme inzet van al onze vrijwilligers is het mogelijk dit evenement jaarlijks voor jullie te organiseren. Een groot compliment voor iedereen die ons jaarlijsk terzijde staat.

1 juni 2018 start de inschrijving voor de lustrumeditie op onze website www.merwedetrinitycup.nl