Inschrijven

Inschrijving verloopt in 2 stappen, inschrijving en betaling. Na de inschrijving ontvang je een kopie van je inschrijving en kun je het totaalbedrag overmaken.

1. Bekend zijn met de Voorwaarden en het Wedstrijdreglement
De voorwaarden vind je hier en het wedstrijdreglement kun je hier nalezen. Door de inschrijving af te ronden verklaar je dat jullie ploeg (en supporters) zich hieraan zullen houden.

2. Inschrijving:
Via deze website: gebruikmakende van onderstaand formulier. Als de inschrijving compleet is, dan ontvangt de contactpersoon automatisch een kopie van de aanmelding van ons.

3. Betaling:
Direct na jullie inschrijving betalen door het verschuldigde bedrag over te maken naar:
Rekeningnummer: NL06RABO0330334999  t.a.v. Merwede Trinity Cup, onder vermelding van de ploegnaam en MTC 2018 Als je al weet dat er supporters meegaan, vermeldt dan alvast hoeveel supporters er meegaan, dan kan de organisatie hier rekening mee houden.

Wat gaat het jullie kosten?

Ook dit jaar werken we weer met voorinschrijfkorting. Korting geldt alleen als er ook voor 30 juni wordt betaald.

voor een roeiteam zijn de kosten € 154,= per team (€ 22,= per persoon)  mits je je inschrijft voor 30 juni 2017 daarna geldt het gewone tarief. Doe je dit na die tijd dan bedragen de kosten € 182,- per team (€ 26,- per persoon). Deze korting geldt ook voor supporters.

Snel inschrijven loont dus de moeite.

De kosten voor het huren van een boot tijdens MTC bedragen € 30,-

Inschrijfformulier MerwedeTrinityCup 2018

    Scoutinggroep

  • Roeiploeg

  • Start van de inschrijving is dit jaar op 1 juni 2018 schrijf je je team in voor 30 juni 2018 dan betaal je € 154,- per team en € 22,- per persoon. Doe je dit na die tijd dan bedragen de kosten € 182,- per team en € 26,- per persoon. Snel inschrijven loont dus de moeite.
  • Contactpersoon roeiploeg

  • Wedstrijden

  • Weekend

  • Overige informatie

  • Aanvullende informatie